Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak ima 14 godina, zaraduje vise nego svi mi. Gledao sam ga, ima talenta, svaka mu cast. I za ono treba neka vjestina. Sve najbolje za njega
Igram fife i iz iskustva mogu reci da mali nije nista posebno, zna igrati, ali nista posebno. Sramota je reci da je ovo broj 1 u svijetu pored lokelana.
A ti se muzafere kupaj ,..onaj riskira zivot u 100 metara pod zemljom a decko sa šćemlije dize lovu ,zato ja svaki dan ..docekivam smak svijeta
@Apoll0 načekat ćeš se
@Apoll0 jednog dana ces ga docekati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato ces dijete oboliti od nekog karcinoma prije 30te.
Svaka cast malac,al malo izadji i na sunce,zdravlje je najvaznije.
ko da je hiljada € neka para.. možda na Balkanu... ljudi uzimaju 100.000 € na gluposti bez posjedovanje ikakvog talenta..
Sve sto posteno donosi novac je ok, bolje i sjedit, igrat igre ako donose novac nego lomit se i unistavat svoje zdravlje po baustelama.
Leclerc bolji u zavojima od njeg stoput.
Kako penale izvodi, meni se iskreno zbog toga zgadila, nemoš penala pogodit jbt. Ma PES je bolji i realniji bio
Svaka čast dečko
Igram fife i iz iskustva mogu reci da mali nije nista posebno, zna igrati, ali nista posebno. Sramota je reci da je ovo broj 1 u svijetu pored lokelana.
Zato sto uzme Barcu.
Ako cemo realno, ni pravi fudbaleri nemaju neku svrhu u zivotu (tipa zarade milijarderske, a doktori su i dalje u nekoj kao eto normali) tako da ovo sto radi ovaj decko i zaraduje veliku lovu mi prosto sasvim granici sa pravim fudbalom. kislim po samoj svojoj svrsishodnosti. Tako da why not. Samo pucaj mali :)
Tuko ga Tub 5-0
Je'em li te skelo,mistrijo i fanglo
Najludji su mi komentari, doktori zaradjuju, tolko i tolko, vatrogasci, tolko i tolko, a mladic sjedi ispred telivozora i zaradi za 6 sati streamanja vise nego oni za mjesec. Stavi kamere ispred doktora udari reklame, ps5 fazoni, heineken, pa ce te vidite koliko ce zaradjivati.
Momak je jedan u milion, talenat nevidjen do sada, nit ima svaki fudbaler platu kao Ronaldo, nit bi trebao imati, talent i rad se cjeni i on je placen, a sad fino recite djetetu "ufati se joysticka", " budi kao on" , " sto ti ne zaradjujes vako"
@Lennonbezlsda Imal on kakvog radnog staža od ovoga, pikal se šta?
Bilo je komentara tipa, bolje igrat klikera itd. Svako vrijeme nosi svoje i prije klikera je bilo nesto pa su ti sto su igrali to nesto govorili vidi budala sta igraju, kod nas su igre bolje bile. Sve ide u krug.
Znade ga dobro lik sakriti na penalima.