Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo i Istocno Sarajevo se trebaju ujediniti u jedan grad,vrijeme je da politicari pocnu raditi na tome. Sarajevu je potreban povratak njegovih protjeranih srpkih sugradzana !!
dobra ti ova Istocno i Bliskoistocno Sarajevo :)
pa nije u pitanju teferic niti korida iz Cevljanovica ko je uopce i predlozio kandidaturu pa ova dva \'grada\' rade zajedno koliko RS i Federacija niko ni skim a treba organizovati ovakav jedan dogadjaj. samo se nadam da to nece biti blamaza stoljeca
hmmmmm ko li će dobiti???? napeto je!!!!
Kako ovo financirati? Nema komiteta i naredbi Branka Mikulića i ekipe. Hoće li ovo biti međudržavna saradnja dva grada iz dvije susjedne države? Pa se može povući para iz EU fondova. Svako pametan odustao a eto Istočno i Bliskoistočno Sarajevo kandidati.
Sta cemo ako dobijemo ovo??? Pa nije ovo Titina Juga, ni festival turbo folka vise ne umijemo organizovati..
Držimo im fige !