Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džumiju velik sako za dva broja
A ona dva broja veca od onih krpa sto nosi na sebi
@jamezdin30trideset ...ne seri 😠
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Cestitke pobjednicima. Samo neznam sta politicari rade i traze tu.
kradu od naroda i daju ovim ajmoreci novinarima da biraju najbolje....:)
Za nene je Džanan Musa sportaš godine, a vi kako hoćete
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast DŽumiju
cestitam dzumhur je zasluzio stvarno
Znaci Vucic izabr'o Dzumija,posto Covke ne priznaje nista bez njegovog odobrenja......:)
Što ne mogu ovog Džumhura DramaQueena nacrtanog vidjet...
Napokon pravedno je da nagrade i opštu pažnju poćnu da privlače osobe koje su iz jedinačnih sportova. Tu nema zezanja ili znaš i umiješ ili neznaš. Ti, jedinačni sportovi nisu pod paskom političara, pa se sve odvije prirodnim putem, a ne politikom. A, tek Džumiju i njgovoj porodici kada su imali toliko htijenja, volje, a i novaca da sve izdrže. Naravno sada je reda da se to polako vrati.
Svaka čast djeco! Trebali su i Musi nešto dati - bar za oproštaj od reprezentacije. Od Februara je sportski reprezentativac u susjeda!
Larisa bi dzumija ko slinu trehnula
Mara, seljanka sa dna kace !!!
@ser_oliver kao sto ti mudro rece, sve sto je rekao alan_uki govori o njemu. Nek je i Mara seljanka, za nju smo culi, a za tebe nikad necemo. Mrznja prema boljim od tebe, zatrovace tebe, ne njih. Brate, zao mi te.
Jel ovo od oca odijelo posudio?
a nije mazno ko ovi neki sto nam kroje sudbine
Srbce mrs u Bg!
Kakav je ovo izbor sportista i trenera godine, kada Brane Crnogorac nije dobio niti jednu nagradu? Covjeku jos nedostaje nagrada, intergalaktickog trenera godine, i onda bi sigurno bio miran makar 3-4 mjeseca, da ne primi neku novu nagradu...
Ja ne bih nikad preuzeo bilo kakv nagradu od cojeka koji velica ratne zlocince kao sto to radi Covic.
covic je oposan
Džumandži našššš
Bravo
Dno dna