Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.
JEEE AL MOZES BITI HRVAT U HRVATSKOJ, OVDJE MOZES BITI SAMO BOSANAC MATER MU......KAKO NE KUZITE STVARI........STA SE KURCIS SA TIM HRVAT U BOSNI.........
Pubertet opuca, jedes ko sivonja, tezak ko slon, skola ne ide, glup ko top, latis se teretane, glavna si faca, mlatis vrsnjake, kontas mogao bih trenirati boks to je za mene tu se nalazim, ides na treninge gledas po netu taysona alija springsa trcis bildas hlupas u vrecu, svaki sat go do pojasa stajes pred ogledalo pratis napredak muskulature, padne koja i fufica ovo dobro jbte, postajem popularan. vjezbas sa sparingom dolazi prvi zvanicni mech, vidis podbuhlo lice protivnika, ko od brda odvaljen, pun si samopouzdanja prebit cu ga, razbicu ga, jaci sam od njeg, udjes u ring covjek te pesnicom razvali pukne arkada krv iz nosa zamanta ti se magla pred ocima, kroz daljinu cujes shum publike, reflektori, sutradan jedes na slamku sa objesenim labrnjama! Zivjela pamet!
Hajde ti pokupi svoju smrdljivu šahovnicu i Thompsona, i ne vraćaj se više. Što si dalje, to si nam draži ..
kakav moraš biti bijednik da te niko neće, ni hrvatska ni BiH ..
Nikad čuo!
Kakav Berrio, djutrum, moj babo pemzijoner bi ga izmariso.. Ako njega nemeres pobijediti fataj se kakvog drugog posla...
ma hajd nek je sa srecom mada ne kontam koja je to verzija i koliko ima boksera da lice na boksere...kad napravim neku verziju zvacu te :)
A ako Sarajevo izbaci Gladbaha ulazi u grupnu fazu !!