Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joggy Ne seri bolan ko o cemu kurva o postenju.
Boj ne bije puska ubojita, vec SRCE u junaka !!!
SDA lopovi
baš bravely
ne znam, to mi je prvo palo na pamet kada sam vidjela karikaturu
Na ovakvim stvarima...koje nikome nebi trebale da smetaju mozes primijetiti srbende u komentarima koji po citav dan provode na portalima samo da bi pljuvali na BiH...Koji ste vi jadnici :)
ja se ne sjecam da su u federaciji nasli rupe u po nekolko stotina ili hiljada ljudi ali znam da su ih nasli u republici srpskoj...inace dio bosne koji ste vi "cuvali"
Cinjenica je da ih nema...i ako Bog da nece ih biti. Vi niste sa svojim "elitnim" jedinicama mogli na nase momke u patikama. ali ste zato heroji kad treba ubijati zene i djecu. Neces vjerovati ali vasa braca Izraelci "isto veliki heroji" isto to rade.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sutra će nas Izraelski brodovi opkolit. u naše more će preko srpske obale :-D :-D
Fuj kako neukusno.
vala i meni je glupo ovo
E svaka ti cast Cvjetkovicu !