Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos nema slika i videa sa vrha ???
Gdje su bolan slike, nije avljao da si zaboravio aparat :D Uzeo pare od sponzora, pitanje je, gdje se on penjao uopće i da li se popeo.
Moderan ovaj direktor BH Telecoma, jedva je uspio stomacinu da uvuce ali je zato odijelo slim fit...
I osvoji lafo influenser Mt Everest sa parama SDAbalija iz BH Telecoma, ali mu nestalo baterije da se uslika na samom vrhu... LOL U ovako nešto može samo Suljo iz viceva povjerovati, nije ni čudo da ih je toliko.
Svasta, vidi kako je skroman tip. Aman, pa veca je guzvara na penjanju na Everest nego na salteru u opcini. Samo jos lift fali.
Zašto bas danas press konferencija...dan bijelih traka, nekako uvijek umanjuje ono sto se desilo svojim istupima?
još ovaj kahriman na funkciji
Ne kontam što se ljudi pale na ovo
Oj komentara dje slika.... Koji ste vi jadni bjednici ni ponjera vidjeli niste, a pogotovo ovaj pametnjakovic sto kaze guzva na vrhu da se slikaju... on je bio na trebevicu... Fuj jade jadne pljuc!
ma nije ba on zeljan paznje, ma on je skroman, ne voli se hvaliti XD organizova o je samo jedno 10 press-ova, skorman covjek ba
ma ovo suplja majke mi XD tolika halabuka, press konferencije itd... nigdje nijedna slika i video, nesto ...
Samo smoriste sa ovim ikom
Bravo Tomo! Svaka cast!
Necu da budem sarkastičan i ciničan. Al popeti se na everest nije neko postignuće u 2023. Doslovno za 50.000$ će te nosat to gore. To je planina koja je nekad bila neosvojiva. Ukucajte everest 2023. Doslovno gužve na vrhu da se slikaju. K2 je najteža i samo elitni planinari se vrate živi, everest ne bas. U svakom slučaju mogu mislit kakav je doživljaj biti na vrhu svijeta. Sve najbolje.
Samo što se on ni uslikao nije.
Garant bh telecom preuzeo prava slike sa vrha. objavit će..