Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što izgubi bolan ne bio pa ne možemo nikako utješit ove iz manjeg entiteta , plaču ko godina
Srbi na aparatima.
@Simon.W. simone, simone jesi li dobro, sta ti bi, simone probudi se simoneeeeeeeeeeeeeee
Srbijanci i bosanski vlasi se bili pripremili da pljuju i napadaju sa svih strana naseg Adu, ali onda je jedan od najboljih boksera svih vremena (peterostruki svjetski prvak), otresao Rusa k'o slinu od pod i bacio u ocaj kompleksase.
Jutros glavobolja, sok i nevjerica u divljakistanu :)
Inace, Rus je zaista fantastican borac :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jbo Čudinova nek sad stane u red pa šta mu bog da,,,nema on vise uslove da išta traži..mlad je ima vremena
jadan je čovjek koji pronjeni ime i državljanstvo da bi zaradio koji dinar.. pljujemo teletovića i nurkića što neće da igraju za reprezentaciju, a ovaj je 100 puta gori..
Odjebi ga Ado i teci u medijima ovo vam je za onaj veto u vezi genocida u Srebrenici, slanju ruskih dobrovoljaca tokom agresije i sl..
Nemam nista protiv Catica ,ali nije fer sudzenje bilo bolji bio rusko !!!
trebalo je nerjeseno,ali je rusko bio malo bolji nema sta polemisat ,ali sad je tako kako je ,bit ce revans valjda!!!
Čudila se aman ja, čudila se zeman ja, Čudinove!
Ado je rekao da ce jos jednom boksovat.Znaci ako hoces revans moras doci u Sarajevo kakva Moskva...
Drago mi je sto je Sturm pobijedio. Drago mi je zato sto jedan Bosnjak uspijeva. Ali mi je nesto borba sinoc bila sarena... 5 titula svijetskok prvaka,... pa zasto se ne organizuje borba protiv : Gennady Golovkin-a, David Lemieux, itd... Ima dovoljno boraca u toj kategoriji. Problem je sa njemackim boksom, i Evropskim, zato sto se sredi karijera da imaju sponzori, tv prenos, kladionice koristi... a ne da se borac dokaze.
Jednom je jedan mudrac rekao "Igru briši, rezultat piši", zato ova govna kojima nije pravo što je ADNAN vratio titulu najboljeg, prvog mogu samo kmečati, još da vam malo posolim ranu iznijeti ću činjenicu da je Adnan sinoć inkasirao par miliončića jer je organizator meča.
Adnan Catic (Felix Sturm) - Bošnjaci ovo nije samo za mene ovo je za cijelu Bosnu bilo https://www.youtube.com/watch?v=3qhE_tQnhwE
KMEK ? hahahahahahahaaahhahaa :DD
hajde da cujemo koji ovdje su se jednog dana popeli na ring, usli u boxing gym,... i koliko poznaju kako sudije dijele poene.
ja, a revanš u Moskvi će vjerovatno biti fer :D
hahahahhaha ma dajte pa ovo je kolektivno ispiranje mozga. ubice vas patriotizam. Pa ovaj Rus je Catica bukvalno ubio, homicid. Ovo je najgora presuda u istoriji boksa. Da se odmah ogradim ne govorim ovo iz ikakvih drugih razloga osim sportskih :D
Boks nije sport
Alema Begica pripremaju za Adinog nasljednika, jer je Bosna puna borackih talenata. Odgovorno tvrdim da cemo za neke 2-3 godine imati i svjetskog UFC prvaka. Tamo se godinama nije pojavio borac klase Mirsada Bektica.
Zanimljivo je da Servi nemaju nikakvih velikih uspjeha u borilackim sportovima, uglavnom su prisutni u bacanju kamena s ramena, klikeranju, otvorena prvenstva u guslanju i ostalI "zahtjevni" sportovi
:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitke Adananu. Al nakon meča onaj Rus je mogao još 5-6 rundi bez problema odboksati sa novim bokserom.