Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako je meni Dzeko drazi moram priznati da si trenutno bolji i od Dzeke a i od drugih fudbalera, trenutno si po mom misljenju fudbaler br.1. Izvini Dzeko ali realnost se mora sagledati a u buducnosti ko zna mozda i ti budes br.1..
Cristiano Ronaldo: Nogomet je moj posao i trudim se biti najbolji ------------------------------ BRAVO CR7, prava si zvijezda, kad te vidim kako se trudis i kako ozbiljno shvatas svaku utakmicu, svaka ti cast, za razliku od nekih umisljenih "zvijezda" koje se setkaju terenom 90 minuta.
blizu jako blizu savrsenstva,,, svaka mu cast,
Veliki majstor i veliki sportista. Godinama ga ljudi ofiraju bezveze, a on kontinuirano razvaljuje na terenu. Kapa dole CR7!!!
Momci , jel vam to nevalja Messi vise ?
vidis da se uvijaju kako vjetar puse jbg
Onedop: Ma ima bruku takvih komentara na moje komentare. Bolesnik.
Na planeti sigurno najbolji....ali ,kako rece neki dan,zanima me samo fudbal i nista sem toga...rad i disciplina uvijek se isplate