Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto se desilo Simoncelliu prije kontakta sa Edwardsom i Rossiem, glava mu je već bila u ravnini sa asfaltom, nema tog vozača koji bi izbjegao ovako nešto. Ima li igdje snimak cijele situacije dvije ili tri sekunde prije ovog belaja?
@linafo: kako nema snimak?? http://www.youtube.com/watch?v=zd-c3V2UY4A
Najgore je što nema snimka gdje bi se vidjelo zašto je Simoncelli skrenuo sa idealne putanje, samo se vidi kako podlijeće tačno pod Edwardsa i Rossija. Tužno. Sve su to mladi momci. Mogu misliti kako je njihovim roditeljima dok ih gledaju iz trke u trku i mole boga da ostanu živi. Džaba im vala sve pare ovog svijeta.
meni owo izgleda, kao da je owaj Simoncelli wec imao neki srcani udar, jer na snimku se widi da je prije sudara owaj wec klizio i bas je izgledao bezziwotno ak ko ce ga znat
R>I>P Marco Simoncelly.
@ joj Umri m.a.t.e.r ti j.e.b.e.m