Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj box pocinje da lici na kecere sa ovim dramskim nastupima boraca i sa ovim silnim prepucavanjima. samo jos treba da pozovu slavne licnosti da se tuku prije finalne borbe. steta za tako lijep sport ..
nebi skontali!:))
Ne-T-ko pokušava da propiše hrvatski.Ali \"potrebita\" djeca?Pa stvarno nema smisla.Ajde malo uredite to,ako vec pišete i prepisujete onda bar i prevedite to na adekvatan nacin da se razumije. Mislim ni da hrvatski \"lingvisti/(na naški brdjanski)jezikolozi-valjda sam potrefio primjeran izraz za ljude koji izućavaju jezike(ne one od mesa) :)))
hahhahahhahahahha potrebita djeca hahhahhahahah KAKVA SU TO DJECA ???
sranje. davno je box spao na niske grane . nazalost
Sta su to \"Potrebita djeca\"?
haj sad ckavijo,haj SAD!
Ma oni su njemu platili 50 milja da ga osamari, sve je to dio biznisa. To malo da stvore tenzije privuku raju da gleda, vise gledatelja - vise para..