Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...Phelps je poznat kao promotor plivanja, a ionako trebamo podići naš sport na viši nivo - rekao je Srbin.\" REKAO JE SRBIN ! Koji sovinisticki bolesnik pise ove tekstove?
Nemojte tako, braco muslimani, Cavic je odlican momak. Veliki je patriota, ali prije svega je veliki covjek i fer sportista. Nikada nije prigovorio sto mu je oteto zlato u Pekingu, a svi smo valjda svjedoci da je on pobijedio u toj trci. A to sto se mi u RS, Crnoj Gori, Krajini i drugim srpskim zemljama radujemo njegovom i uspjesima ostalih srpskih sportista, to je jednostavno tako, ne vrijede nikakve vjestacke granice, mi cemo uvijek biti jedno! Ja bih volio da se i u BiH pojave sportisti koji ce biljeziti rezultate kao Cavic.
evo tu ima sve zapisano http://www.youtube.com/watch?v=41tu3XG2u4I&feature=related
Cavicu cestike na osvojenom zlatu i srebru i na tome sto je svim Srbima donio veliku radost, a Mosnjacima zelim da i oni za nekih 1000 godina izbace nekog sportistu i neka tada osjete kako je radovati se uspjehu svojih sunarodnika. :) Mi Srbi se radujemo iz dana u dan i uzivamo u uspjesima nasih sportista. Ti veliki ljudi cine srecnim i nas obicne ljude u svim srpskim zemljama.
Ja koliko cinizma u tekstu...strasno. Sta ovi novinari citaju \"tabloide\",na snimku se jasno vidi ko je pobjedio(Cavic), Za ovo odjelo je i sam rekao da je zezanje,a vidite da je i sam rekao da je taj dvoboj radi promovisanja sporta,a ne \"da mu nije dosta\"strasno!
Odjebite sa takvim vijestima!!!
koga ovo jos zanima???
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/athletics/2989361.stm
Zasto americki sportisti ne podlijezi obaveznoj doping kontroli?
JOJ RALE druze jesi ti glup pa sto se javljas kad si glup ...mislim stvarno...pa kad cete vi srbi prihvatit poraz nako ljudski bas ko ljudi..sto mislite da su svi protiv vas bas interesantno sto se vas tice..joj dopingovan nije da si smijesan...
Cu ovaj jad ce njemu kupiti odijelo :) A Rale, u Srbiju, pa tamo lamentuj nad \"drogiranim\" amerikancima. Ovdje ispadas smijesan.
jest teško priznat poraz
\"rekao je Srbin\" halloooo,ko pise ove clanke?????
@Rale, A gdje ono Čavić živi, trenira i plaća porez.
@Cavic Na ovo sa dopingom Phelps nikad nece pristati jer njega dopinguju pred svako prvenstvo ! Kao i vecina amrickih bilokakvih sportista, pa koji tek kad odu u penziju priznaju da su u nacionalnom interesu cutali o dopingu, jer je trebalo da osvajaju medalje na prvenstvima kako bi Americka nacija djelovala superiorno u odnosu na druge ! Cavic je prirodni sampion, a Phelps nadopingovana masina, kao i vecina americkih sportista! I zamisli sad koji je to uspijeh biti na stotinku od takve nadopingovane masine Phelpsa, koju dopinguje i priprema citava Amerika, a Cavic se manje vise sam priprema !