Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da placam 40 maraka da trcim po vilsu?
JA cu ti objasnit zasto da das 40 km i da trcis :) 1 - ekipa koje se skupi na takvim trčanjima vrijedi i vrijedit ce 5 puta više :) 2 - ovakve škole trčanja su popularne i normalne u svakoj drugoj "balkanskoj zemlji" osim u bosni i plaćaju se i dosta više :) 3 - 40 km nisu pare zbog kojih će propast :) 4 - Ako daš 40 km onda ćes sam sebe prisilit da dodes i trcis jer ce ti bit glupo da si dao pare a da samo propadaju dok kuci odmaras 5 - Najzanimljivija stvar ZAŠTO platit 40 km je ta da kod nas sve sta je besplatno ljudi misle da je SMEĆE i neznaju to cijenit :) 6 - Na kraju bio bi red ljudima koji će tu radit ipak platit nesto pa makar i prijevoz :)) I nemojte mislit da sam ja organizator.... JA sam samo zaljubljenik u trčanje, a ne neka zatucana seljačina sa razmišljanjem kao većina....
Ovo nije loša ideja, ima dosta debele djece, eto prilike roditeljima da ih malo angažuju, da skinu salo i da poboljšaju zdravlje i kondiciju. Ja trčim već godinama po vilsu sam, ne treba tu nikakva škola kad imaš volju, i mogu reći da se poslije trčanja vratim kući rasterećen od svih problema. Umorim se fizički, ali se oslobodim briga, stresa i problema.
Imaju li cuke popust na clanarinu? to je bar 20 novih clanova :)
Cunu cete vi trcati kad vas zaganjaju cuke na vilsonovom, znas koliko ih ima, ja svaki dan prolazim tu...
ma za cure ce biti dzabe da motivisu ekipu ;)
et atletika se trenira u zatvorenom
Ova skola je super fazon i pozdravljam ovu ideju! Ali 40 km je previse ako nista iz razloga sto se treninzi desavaju vani, a ne u zatvorenom prostoru! Sto znaci da vi nemate troskove oko zakupa prostora! Ja bih licno ucestvovala, ali stvarno ne mogu toliko placati!
koji crni sportisti sve na prasku izgledaju ko krompir na cackalicama a jedva od auta do teretane prohodaju al oni ce nama dokazati da nisu levati jer ce svi istrcati sarajevski polumaraton jer je to beze
ici u teretanu zbog riba
Zgodne ribe mozes i kuci s kompa gledati, a napuhane momke s instant misicima suvisno je i komentirati :D Kvazi sportisti u fensi-smensi teretanama vau!
SFRJ- A da se prvo malo informisemo prije nego pocnemo pljuvati? http://kreativnoodrastanje.org/index.php/read/items/donacija-ngo-sarajevo-marathon.html Zar je lose izabrati djeciji crtez za zastitni znak i nekog klinca uciniti ponosnim?
uff ja konto djaba a ono s eplaca :(
ja trčim džabe po wilsonovu
Ali pazite, 1 mjesec dobijate besplatno. Stvarno isto ko top-shop reklama.
Škola trčanja? E svakakvih gluposti ćemo se naslušati. Još samo izmisliti školu disanja i plafon!