Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wilder tacna mjera za Joshu-u samo sto ga ovaj maximalno izbjegava...bacite pogled kako je namarao onoga rusa sto proziva i provocira narod po netu hahahahaha
Frajer ima omjer 40-0 Od toga 39 K.O Skidam kapu. Bez obzira, što većina misli da ima lošu tehniku, loše i nepravilne udarce. Ali za ovaj skor se mora skinuti kapa. Čekamo ga sa Joshuom da vidimo kako će se stvari odvijati. Ortiz je bio bolji po sudijama, od 9 rundi je dobio 7. Ali to je box, to je teška kategorija.
Ortiz je bio bolji po svim segmentima. Wildera je spasilo zvono u 7 rundi. Slazem se da je skor impresivan, ali realno kad se malo to bolje analizira, dosta tih boraca sa njegove liste nije bilo u vrhu u momentu kada su se borili sa njim. Ovo sa Ortiztom mu je prvi ozbiljan ispit i odmah je bio itekako uzdrman. Držim da bi ga Joshua bez problem dobio, kao i Tyson Fury (ako je normalan).
Da je meč otišao na bodove dobio bi Ortiz, jer je većinu rundi dobio do ovog nokauta