Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sljepočnicu...valjda je ovaj Browne živ....
Laku noć i prijatno
Covjek mu namjestio foto celije , to umara , treba malo leci i odmoriti se.
Gladijatori, sotonska posla.-..
Ubedljivo najgori mec koji sam vidio u zivotu, zali boze para za PPV, Browne nema blage veze o boksu ali bas. Molim vas pogledajte citavu borbu pa cete vidjeti o cemu pricam. Komedija! Covjek bukvalno kao da su ga sa ulice pokupili i dali mu para da udje u ring. A i ovaj Whyte nije pokazao bas nista osim manje tjelesne masnoce, Wilder ce ga ubiti u ringu a kamoli AJ. Mislim da je teska kategorija daleko najgora u boksu, jako bolno je gledati ove vrece govana koji nemaju 1g tehnike u sebi.
Wilder ga mozda pusti rudnu-dvije zbog gledatelja i onda ce ga ubiti al bas...
Cim sav vidjeo ovoga isteroviranoga znao sam da je dosao da bude vreca ovome drugome...
Upravo tako. Tetovaže su kretenluk.
gledam sinoc na youtube nogometne stadione prije i sad u britaniji, 1880 ljudi imali bolje stadione nego mi danas, mozda zeljin bi mogao konkurisati sa ovim iz 1885 kad bi uradili tribinu, ko ne vjeruje neka pogleda video.
whyte crnac a brownie bjelac xD
:)))
Nije ovo za svakoga definitivno