Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja planiram veliki povratak na baustelu za 10eur satnice
Pobio bi se sad s njim bez marke. Samo da bude dvorana puna. Dizeldorf po mogućnosti kod njegove publike. Morali bi mi onda ukinuti zabranu za Deutschland. Al stvarno.
Neka te ba u penziji. Lik si koji je boks uništio za jedno dugo vrijeme. Mojne ti boksat matere ti!
opet će ga neki tyson raskovat,ukrajinska fukara...
kojih dolara..fino pise FUNTI
Volio bih da se vrati i da ga neko namlati k'o vola, da mu prisjedne 100 miliona. Fuj, šta on sebi umišlja. Niko ne vrijedi 100 miliona za jednu noć. Sport postaje sve odvratniji, samo se vrti lova, bogati kupuju sve što vrijedi, Evropa se svela na 5 klubova u fudbalu. Recimo, Real ulaže 500 miliona u novu ekipu. Pa i ja bih za 500 miliona napravio vrhunski tim. Ništa ne vrijedi, samo pare, pare, pareeeeeeeee.
gdje ide ovaj svijet, ljudi umiru jer nemaju hljeba da jedu dok ovaj za jednu borbu (koja moze da se zavrsi nokautom u 5 sekundi) dobija 100 miliona dolara...
Ubica boksa
Nebi dao marku da gledam ovog kako se hrva
daj molim te da neko ubije brasno u njemu vise da ovoj balerini ne naumpadne vise u ring
milion funti a ne dolara
Nikad ruznijeg boksanja,bolje da se ne vraca,idiot.
Za te pare i ja bi dozvolio bilo kome da me izdeveta u prvoj rundi !!!! 😂😂😂😂😂😂
E Džošua je pravi bokser. Boks je opet postao dobar kako je Entony nokautirao Klićčka. Mislim da će Džošua odbraniti titulu sad u junu.
Ja mu ne bi dao ni za bureka