Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je vaso sa amaterima i to jos iz zemlje gdje veze nemaju sa ovim sportom...
Lako je vaso sa amaterima i to jos iz zemlje gdje veze nemaju sa ovim sportom...
Hahhahah koja komedija ovi srbsko/crnogorski/pravoslavni borci, liku zadnih 6 protivnika imaju skor 0-7, 0-9, 0-5 itd a ovaj lik vjerovatno ušao sa ulice da se pobije eh tugo moja..Ovaj vasa kad god naleti na nekog ko se bavi ovim sportom kako treba, uvijek dobije po ustima..
ovaj je dobio po nosu od cecena
Vaso Psihopata kaže ov mu 50-ta pobjeda, a u članku piše 32-a
@okamenjeni_vuk 50ti MEČ 32 POBJEDA
Pa dobro ... da sam ja primio toliko udaraca u glavu, vjerovatno bi mislio da sam poglavica Kliksa.
Kakvi ste vi pacijenti nije normalno, pregledajte koji intervju sa Vasom pa pričajte. Momak na mjestu, pozitiva skroz. I sam kaže ovo guranje, podjebavanje prije meča radi da bi privukao publiku, jer normalno živi od toga.
Gledao sam ga jedne prilike u Beču. Frajer hladno prodao meč jednom turcinu. Nakon sudijske odluke samo preskocio kavez i otisao. Smejsno bilo
Prva lekcija borilackih vjestina da se zastitis druzis ruke gore, gard da pokrijes glavu, a ovaj delegat otkriven skroz,. Lijeva ruka skroz dole, normalno da ce proc taj desni krosej. Amateri. Lol
Kad đetić udari :))