Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubio je germu u njemu
još jedan u nizu bosanskih muslimana koji se srami svoje nakaradne vjere, krije se iza katoličkog imena. pljuc.
@KineskiVolvoGeely pa de bar procitaj tekst idiote maloumni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne znam sto ga prisvajate BiH kad je iz novog pazara, dakle sandzaklija. nek objavljuju sandzaklije.net ove vijesti a ne vi. nije nas borac cccc
@ zoran sandzaklija hahahahah
@ zoran Isto što i pravoslavac iz Bosne, znači ti si Bosanac a on je Srbjanac ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sta li je ovaj uzeo?
www.zadruga-rijaliti.com Pratite najnovija dešavanja iz rijaliti show zadruga!
@emcba nasipu nam se i ti i Željko Mitrović
Ada napooo ga iz zasede 😆😆
Ovo je prekinuto prije vremena...
samo tuci sandžaklije
Cuj nokaut, a ni oborio ga nije?
ukrajinac otrese mehu ko slinu.
"Muamer Hukić, poznatiji kao Marco Huck" :)
Ha,ha,ha, pa zar je taj džiber mislio da ima šanse. A cirkusa.
Srbi su dvodimenzionalan narod s težnjom ka prostatluku. Životinje koriste svoje resurse znatno sređenije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju." Ser Piter Justinov, glumac, ambasador UNESCO, 10. lipnja 1993
I u svim historijskim izvorima na latinskom rijec "Srbi" se redovno prevodila kao "Sluge",a Srbija kao "Sluganija"(Servia),ili "zemlja Sluga"...Kao Sluge su dovedeni na Balkan (od strane rimskog cara Heraklija),kao Sluge su se oformili kao narod i to bezobzirno plagirajuci od koga su stigli. Sluga su jedino sto imaju SERVIJA danas u svijetu poznatija kao Genocidno pleme!
@Gazda Mićo haj ba ne dipr, eto ti si neki historičar svjetskog glasa da imas pravo na takve zakljzčke
Otac srpske nacije svojedobno je napisao: “Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno”.
@GazdaMico "otac" srpske nacije,pa još rodjen 1921.?Idi botuj I budi glup negdje drugde.
Pozivam srbe-vlahe da se vrate svojoj pravoj praa djedovoj vjeri Islamu,da iz njih izade taj paganizam Krivoslavlje. Toliko hvala jos ima nade za vas.
vidiš ko se kome vraća. muhamed postade marko. :)))
@GazdaMico ja pozivam sve djevojčice,pozivam I sve dječake,da pričaju,da pjevaju,samo nanananana,samo nanananana,samo da ne hejtuju!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
još jedan u nizu bosanskih muslimana koji se srami svoje nakaradne vjere, krije se iza katoličkog imena. pljuc.