Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sa sjednicom NS BiH za licence Celiku i drugim,koja se trebala odrzat juce,zasto se suti,nitko nista ha klix i ostali,znali ste drvlje i kamenje osut na Siroki,kako se onda ekspresno sjednica odrzi.Moraju ostat a nemaju felera,mars u drugu ligu
Bravo klix novinari, nije vam trebalo ni 24 sata...
dobar borac al Cro Cop bi ga istuko ko malo dijete iznosili bi ga iz rings
@Manijaci_cvila, inace Cro Cop ima dobar score u UFC-u? Prepotavljam da nisi upucen pa se nalo informisi;)),
Ubio ga Held čitav meč, nesretan nokaut.
Kako za koga.
@MiloradIzetbegoni ja sam gledao mec i zato i tvrdim da ga ubio Held, nesto kao Bektic kad je nesretno izgubio a unistio protivnika bukvalno.
Pravo iznenadjenje sto klix objavljuje vijesti iz MMA, a posebno vijesti iz UFC-a. Uglavnom su to vijesti o kantama sirom regiona koji sebe smatraju borcima.
Jest jest. Slazem se. Stojnic je i dobro proso protiv Caina u odnosu na borce koji su se borili sa njim poslije njega. Izgleda da se priprema Cain vs Stipe za ljeto
@psn stojnic da je bio ozbiljniji mogo se u UFC vratit vrlo brzo nakon ispadanja, Struve ce uskoro Stipu napasti za pojas, a sjecamo se svi sta mu Denia radio u ringu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Masina si druze Damire :)
Uvijek sam volio ovakve borce koji se nakon nokauta odmaknu od protivnika, da mu ne nanose dodatne povrede, a i njemu svaka cast sto se je ogrnuo i danskom zastavom, a ne kao ove seljacine tipa felix sturm.
ideš pod mač bato :D