Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je borba,a ne karate i gluposti.maridu se lafo bez dodira.u ufc su muda ratnika.
Lightweight i welterweight divizije su pune ubica, problem je sto su ih McGregor i profesionalna zrtva Woodley u potpunosti blokirali svojim idiotskim prohtevima. Ukoliko UFC pod hitno ne zavede red zauvek ce izgubiti kredibilitet - jer trenutni sistem gde se sampioni retko bore iz to sami biraju lake i popularne (profitabilne) protivnike jednostavno ne funkcionise. Dana White je gotivan lik, ali bez "pomoci" Fertitta se pokazao kao los lider.
Woodley se redovno bori i čovjeku se nema šta prigovoriti. S druge strane UFC namjerno ne želi da se McGregor odrekne pojasa jer je on njihov najbolji proizvod.
Woodley blokirao welterweight? Na čemu si ti druže?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mala ispravka, nije Lames, vec Lamas. Klixe izbacuj nam vise ovakvih vijesti, mrsko ici po drugim portalima zbog ovog
@Vandelay0071 Na kojoj si kilazi? Ajde na sparing iduce sedmice
@Bqndelay0071 Nece braca, dvije kile sam tezi od tebe. Taman smo tu negdje