Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa poslije Alija najveci je Tayson scih vremena. Pa ovo su plesaci, zvizdaci za prijasnje boksere. Tayson bi ga prostro kao dijete igracku
@Bombonica2305 kakav Ali, Tyson je najbolji.
@Bombonica2305 Pa Lenox je bio zvijer isto.
E moj debilu,dao bi ti 20 sekundi sa Tysonom! PS Danasnji boks nidje veze,taktika ko u fudbalu
dok je Tyson bio boxer sportista, bez veza s mafiom i Don Kingom, NIKO nikad mu nije bio ravan...uz duzno postovanje svima...
Suti Wilderu, Tyson je lud hoces da te prozove u ring pa da places ko malo djete...
ovo nema potrebe polemisati. Šminkere današnje tj
Ovo je k'o ono je li jači Zagor ili Blek?
Tyson je velicina!!! 👌
sve bi to Ruiz povaljao ... nakon par snickersa
Wilderu je jedan drugi Tyson, malo manje mišić, malo više burek i pogača, održao lekciju iz boksa, i to pored dva slučajna nokauta... Mrcvario ga cijeli meč jednostavnim direktima, kroz gard, i gotovo smiješno eskivirao 90% udaraca ovog steroida.
He should be comedian :)
Tajsonova energija,stil,tehnika su neponovljivi...Milina je bilo gledati njegove mečeve u rane jutarnje sate.Dobra stara vremena.Ovo danas je bljak od boksa.Ako Fjuri i Čavez vode glavnu riječ.jebeš taj boks.
do ovoga momenta sam ga poštovao (Wildera)...
Prostro bi ga Tyson, ko čilim.