Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eke dobio po glavi
Ne volim boks, pogotovo nisam volio onog uhoždera, ali mi je fury simpatican, lici na mene, visoki dobrodusni snagator. licno nisam nikad boksao i prebio bi me u ringu ko konja. koga ne bi, doduse. trebe na 3.06 obje 7,5-8.
Boks je bio u vrhuncu kada je harao Iron Mike tj.u periodu kada je pobijedio Spinksa. To je tada bio pravi Iron. Nakon preuzimanja od Don Kinga slijedi malo drugaciji Iron ali ne kao prvi. Odlaskom u zatvor tj.u borbi protiv Holija to je bio djelimicni Iron. Ovo vrijeme sad ceka novog Irona. Anegdota je da mnogi pocinju karijeru sa 22 god dok je kod Irona to bio lagani pad.
Slazem se, ovo danas je postala cista sprdnja i soubiz ...
Otto Wallin je dokazao da je švedski box najbolji na svijetu.
Nakon 12 minuta borbe nije uspio oboriti protivnika.... Sada težim tebe.... Kvazi novinaru, umij se bar prije nego što počneš prepisivati članke od drugih izvora informacija. Fuj
Klix napise prodaja karata ide lose, nema praznog mjesta u dvorani
Ljepota I kvalitet boksa su umrli s penzionisanjem Mike Tysona