Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekli mu da se bori hrabro ko HV u domovinskom ratu. Očekivo jadan NATO vazdušnu podršku. Samo na tren pogledao u nebo a protivnik to iskoristio krajnje podlo. Mislim možda bi se on borio i našom srpskom strategijom al' zaboravio traktor kod kuće.
Koji si ti debil brate zao mi te Srbine...
I ja bi se nokautirao za par stoja milja
Balkanci se furaju da su opasni, dok ne nalete na za*ebanije od sebe. Isto kao lafo ovi sarajevski "huligani" od FK Sarajevo prije par godina. Lafo opasni, balkanski huligani ovo ono, dosli oni poljski navijaci kad su igrali protiv Poljaka, sarajevski huligani manji od makova zrna, sve zivo razbacali po gradu Poljaci lol
Mirko je Balkanac
To ti je ko da kazes ovi talijani juve inter se furaju da su neki fudbaleri sve dok im ne dodju psg bajern real. Ps vogosca nije grad.
Ovu crnogorku je pobijedio muskarac... Nije vidjelo zenska.. Ove transrodne treba zabraniti u sportovima.
Julia je po ocu Bosanka.
Otreso ga Bruno ko slinu.
Mislim ovoga s turskim prezimenom.