Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni će biti predstavnici i na još jačim turnirima od ovog i biće ponos Bosne i Hercegovine, a vi ćete sjediti u kući, igrati pokera na telefonu, ispijati kafe, dangubiti, kažnjavati djecu jer dobijaju jedinice u školi, ili su problematični na ulici, ili ćete biti nezadovoljni svojim životom i pokušati OVDJE da kritikujete nečiji USPJEH da bi se Vi osjetili većima? Momicima svaka čast, a vi ako nemate pohvale za njih, bolje šutite. Lijep pozdrav.
Ma nema veze,popraviće se rezultatom u nargilanju!
Da imamo vise sportasa i studenata mozda bi imali neke medalje iz sporta i nauke, a ovako sve dok su karleuse i zvede granda i zadruge ,jutuberi nase omladine uzori...gdje sigurno nepripadaju ova tri momka.
Samo nek nije '93.🤣
Dobro pa imamo predstavnike.