Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od najdosadnijih boraca svih vremena khabib
Razbit ce ga Habib ko beba zvecku !
slusaj ti lgbtri, ne trebaju mi takve stvari zivotu pa necu to uraditi. da sam htio da se faćkam sa muskarcima isao bih i ja u neki takav klub. cuj da idem da me muski hvataju, pa povraticu. ne volim gledat a ne ucestvovat.
Putinov Taliban
ne gledam borbe izmedju muskaraca, pogotovo one koje ukljucuju grappling ili bilo kakav kontakt osim sakom laktom stopalom i koljenom. nekako mi je to homoeroticno, ali nek gleda ko voli.
@Ocjenjivach3 zato sto nemas pojma sta je grappling, ali otidji u neki MMA klub npr pretorian pa kad skontaj da ne znas nista u graplingu ima da te terorisu
Send me Location
sta kazu njih 2 za paradu u SA?
Abass@ rekli su, cuo iz prve ruke, pozabavice se sa tvojom starom, kazu to ce im biti mnogo zanimljivije, vele zaboli ih cùna za odrzavanje parade, nego hoces ti malo da lijecis svoje frustracije na paradi, inace dokazano oni koji su protiv parade su sustinske pédercine....
Udri ga Habibe!