Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fury bolji po svemu
eee kako bi Mensur Peljto istukao ovu dvojicu.. :)
Dobro jutro pogana neskolovana sirotinjo
ZBOG 50-TAK KONJA KOJI ŠIRE MRŽNJU ČOVJEK STIČE DOJAM DA JE CIJELA DRŽAVA OVKAVA. TREBA REVOLUCIJOM ILI BOJKOTOM GASITI KLIX UKOLIKO ŠTA NE PODUZME PO PITANJU OVAKVE VRSTA KOMENTATORA!!!!
fury je zaista izdominiraoooo! ja ne razumijem sta vi pricate kad tvrdite sa je Wilder trebao pobjediti!!!? Onakva pasivnost,bezidejnost,bez ikakvog rijesenja protiv izazivaca a pri tom su sampion eee izvini naravno da ne mozes pobjediti, moras opravdati epitet sampiona.Dva na srecu nokdauna, pukom slucajnoscu nakon kojih se digao Fury kao da nista nije bilo vise ljut na sebeeee.Covjek nije boksao 2 godine, skinuo 60 kila, nije imao prave borbe dugo i poigrava se sa sampionom maaa TOPPP..
Bez obzira na dva knockdown-a Fury je trebao biti pobjednik ,dominirao je svih 12 rundi.
Namotirano sve samo da bi se nastavilo Fury - Wilder 2.0 Samo daj jos vise para da se obogatimo. Boks je davno otisao u qurko
Sjajna borba, Fury je nešto neviđeno.
@serator Ne poznaješ pravila očito.
@serator Ime ti govori sve , ne seri o stavrim u koje se ne razumijes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bodovno gledajuci Wilder ima tri dobijene runde. Jednu 10-9 i dvije 10-8. Dok Fury ima 9 po 10-9. Po ovoj racunici Fury je trebao postati novi prvak, ali Boze moj, eto im para u revansu opet.
@komunale nadam se da će mu ovo barem biti motiv da nastavi trenirati, da se neće vratiri alkoholu i drogama.
@komunale nadam se da će mu ovo barem biti motiv da nastavi trenirati, da se neće vratiri alkoholu i drogama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma Fury masina, kako se frajer spremio :D dobar fajt al draw je nidje veze :D