Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ima neko iz Habibovog tima da nije prebio ovog McGregora??
Samo stari, zato jer nije bio tu, i on bi :)
@unbekanntbl Sreca za McGregora pa mu vizu ne dadose, ocerupo bi ga cica ko matoru kokos...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i onda ovo zovu sportom?nisam za zabrane al definitivno mu uzeti sufiks "sport". i ne davati mu medijsku pažnju.
Nizak potez. Udar pesnicom u straznji dio glave. Sreca pa ovo nije imalo gore posljedice. Ne krivim Khabiba, medjutim ovom rahlji zabranit dozivotno da se takmici. Kazu Connor uputio prvi udarac covjek citav zivot trenira borilacke vjestine, dovoljno je svjestan sta znaci kad neko nasrce na tebe i ulazi u tvoju zonu. Connor jeste popusio od Khabiba, Khabiba ga je pojeo. Medjutim, nesportske poteze Khabibovog tima treba kazniti. Ne Khabiba ali definitivno ove zivotinje.
Pa Conor je njih prvi udario. Nije niko usao u njegovu zonu, nego je hinjski udario covjeka koji je prosao pored njega bez da ga je i pogledao i prelazio ogradu da zaustavi Habiba.
Borci od 69 kila 😂
😂😂😂😂😁
Stvarno ne znam zasto se ovoliko paznje pridaje jednoj potpuno nebitnoj stvari. Divljacima koji se mlate u ringu kao nekom kafezu.
čemu to 'kao' :)
Samo retardirani kreten umijesto da komentarise sport moze svaku temu da okrene u nacionalnu raspravu.
Joshua kad je porazio Klička u super teškoj kategoriji vijesti su trajale dan-dva. Ovdje vijesti o dva debila iz kvazi sporta već 10 dana smaraju s glupostima.
McGregor sto je trazio to je i dobio. Tesko da ce se budala dozvati pameti i sebi doci.Iako razbojnistvo uopsye ne podrzavam ipak cu stati iza ovih rusa jer onolike provokacije Irca ni konjski zivci izdrzali bebi
ja neznam sto ovoliko vise o njima pisu koda se sva planeta oko njih vrti.
koliko smao klix novinari mrze mcgregora :D bas se da vidjeti iz aviona
Napravili ono što može svaka budala - potukli se. I svi mediji to prenose, nema im kraja. Da su izmislili lijek za sve bolesti, dobili bi možda jedan članak u rubrici Sci-fi i eventualno 2 komentara.
@fala I ta 2 komentara bi bile budale koje bi bulaznile o nekakvim zavjerama...
haha ovaj video cak i bolji snimci od ovog su jos iste noci kada je borba bila kruzile internetom :D
Kaznit ovu picajzlu u crvenoj majici. Jes Connor udario ovog prvi, ali jasno se vidi da je ovaj crvendac nevezano za to vec kreno da ga udari, preskacuci oktagon prije samog incidenta.
šupč.ć iza udara!!! i opet mu nije mogao nista....
Upiskio se strasni Conor hahaha