Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke. ❤️🇧🇦❤️
ova bi mogla na olimpijskim medalju nam donijet za razliku od onog ezdea talibana
Idioti sta stavljate slike bez sminke
Bravo...!!!👍👍👍
Ipon u judo-u znači da je protivnica pobijedila prekidom borbe. Otprilike, kao knock-out u boksu. Protivnica je slabije rangirana od Larise, tako da ne znam čemu čestitanje. Kao bivši džudista, mogu konstatovati da je ipon sramota u polufinalu takmičenja. Larisa, razočarala si me!
nemas ti veze o bilo kakvom borilackom sportu, a kamo li o dzudo-u jado jadni. Treca na svijetu je dovoljno reci !!!!! Dodzes na trening u Zetru pa nam pokazes svoje znanje i umijece hahahaha....
Biti treci na svijetu u bilo cemu je uspjeh.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo lutko! 💪
Larisa shrvaj me
Cestitke nasoj Dijamantici.
Kupujmo domaće! 🌟
Šta joj dođe Hižaslav Cerić, što je nije poguro malo?
Al kako ona nikad ne osvoji medalju na olimpijadi. Stavise, ne bude ni blizu medalje... ne hejtam, nego mi jednostavno nije jasno ??
@peticaaa jaca konkurencija veci pritisak sudije stimaju jacim drzavama itd
Sretno Larisa i sve cestitke.Ti si jedna od rijetkih sportiskinja koja je i te kako zaduzila svoju zemlju i svoj narod.Malo ti je reci HVALA za sve do sada sto si postigla na medzunarodnim takmicenjima ponosno promicuci i sport i nasu drzavu BIH
bravoooooooo!!!!