Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravan potez,treba na vrijeme odustati.
kolko članaka o habibu, čovek bi pomislio da je iz bosne. a ovaj valjda ni nezna gde je to xaxaxa
Hah vidi se da vam je Ceca majka .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj sport bi trebalo zabraniti.
Ja ne znam da se ovo može gledati ako sam ne tražiš, ko ne traži ni ne gleda, ti idi gledaj šah
@hodidjed66 Zašto bi zabranio MMA a ne boks npr? Odrasli ljudi u oktagonu pokazuju svoje miješane borilačke vještine i ti bi to iz nekog razloga zabranio jer ti se ne sviđa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muskarci ne placu, vece sam ja musko od njega 🤦🏼‍♀️
Zašto mi brišete komentare? Napisao sam dva komentara i nisu se zadržali ni dvije minute!
@gooUser1600612216
dosta je i tih miliona, treba sada uživati u njima i u životu.....
Ne znam, ja sam ostao ravnodušan. Zapravo nije me nikako dotaklo.
Kada je Allah s tobom ne može te niko slomiti.!
🦅💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪👏👏👏👏👏😢😢☝️
Gradonacelnik Skaka pod hitno treba pozvati Habiba u Sarajevo.I uruciti mu kljuceve grada.I pokazati djeci i omladini, kako se predanim radom i trudom, skromnoscu i poniznoscu prema vjeri i Allahu postaje sampion i najbolji u svom poslu.
Bas pratim vijesti o Habibu, i nekako se napalih. Upravo sam ga i*drk*o na njegove suze, na njegove osjecaje, a i sve vas koji ga izdizete u nebesa. Hebo vas Habib svbiju redom
@AlijaIzetbegvich zabije ti Aljosa mami u cmarcek!
"zato te sad slijede velike batine, pripremi obloge". poruka koju sam juce uputio Mcgregoru i za koju mi je zao, ipak je ispao covjek i veliki sportista kada je prisao Habibu i vjerovatno zagrljajem i toplim rijecima uputio mu rijeci utjehe. Vrlo emotivno sam dozivio sinocnju borbu, posebno sami kraj pobjedniku cestitam na borbbi i cvrstom karakteru. Ovakvih nam fali u svim sverama zivota. Neka si ziv i zdrav cestiti covjece.
Kako je lijepo vidjeti kada neko iskreno drži do vjere i da mu je vjera na prvom mjestu. I moraš biti takav čovjek skroman kao on jer jedina ispravna stvar je vjera u Boga
ja mislio, da ima polomljenu nogu
i cijeli svijet ce jedva docekati da ovaj ode u pemziju i da ga gurnu u neku ladicu i da se o njemu vise ne prica jer ne treba on siriti svoje nekakve obicaje po zapadu.
Daleko si od istine, odi pogledaj početak press konferencije kad Dana White čita podatke o Khabibu, prvi Dana jutros plače jer zna koliko su izgubili bez njega
@BilmizKabulovic Nisi nista trebao pisati dovoljno si rekao sa rijecju peMzija, iz cega se moze procitati kompletm+na tvoja biografija. peMzija
Sav sam se naježio... Hebo vam on nenu...
Pa stvarno ste pretjerali sa Habibom, Ovakvih kao on je na hiljade ali valjda što se zove Habib ovi na Klixu svršavaju kad to čuju. Da se zove Mihajlo sigurno ga ne bi ni spomenuli.
@ludo59a Vehabijska posla... Mejd in Bejha. Necemo raditi, necemo napredovati ali cemo u kladionicu da podrzimo brata čobana Kabiba.
Khabib fantastična osoba, ovim mrziteljima što ovdje ispod komentarišu poručujem da odu na yt i pogledaju snimke Khabiba na treninzima i izvan, nek pogledaju ove američke borce šta kažu za njega, onda će uvidjetiti jednu stvar i suštinu da je ovo čovjek iskreni predstavnik svoje vjere, sebe i ovog sporta, vjera mu je pomogla da ostane pri zemlji, da pomaže drugima a nikad to ne ističe, ugledajte se na njega ovi hejteri bit će vam lakše kroz život koračati kad ne mrzite nikoga
@gooUser1599739928 Sve si u pravu i ja ga volim i cijenim svim srcem, samo mi nije jasno iz koje si rijeci izvukao peMzija kad svugdje pise prnzika i penziono.