Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva debela krmka napala jednog normalnog krmka i neko misli da je to atrakcija.
I ja sam tako mislio dok nisam pogledao video 😂😂 Presmijesno mi bilo bgm, zanimljivo je sto jest jest, ali debilno u istim dozama
Sljedeci put nek se prijave u takmicenje ko ce vise hamburgera pojesti
ako su ovo profesionalni borci ja sam tyson ovi nemogu potrcat metar i po a kamoli nesto vise..
Klasican primjer kad se kacis sa Rusom, NATO i Ukrajina protiuv Rusije epilog smo vidjeli! Na rijecima je Nato mnogo jak kao i Ukrajina a na terenu bjezte noge usra vas guzica!
Debeljuce.
ove sirovine nazvati MMA borcima, je velika uvreda svim mma borcima.
30 sekundi reklama? Pa vi niste normalni, evo 6 put refresham, opet ista. Necu vam uci dugo u linkove sa video klipovima
Ovu dvojicu debelih bi ja mogo prebit sto ne treniram u roku od 2 minute :)
nigdje veze,
koja glupost, cemu vi pridajete paznju... on jednog udara a ovaj skakuce oko njega ni da ga udari ni nista... sega
Svinje. Nedo bog rata. Opogan'ti zemlju k'o Sana 95.
I onda neko dodje i kaže prvak a on goljo jedva 65kg i k*rci se ko horoz. Ne kažem da trebaju biti ko ove tri cisterne alk brate gdje ce borac biti ispod 85kg.
Veze ti nemaš, dobar borac sa 80-85 kila je mašina koja bi ove mješine samljela.
bruka