Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodata borba. Reyes se pustio. Vidjelo se da ga može pobjediti agresijom i dominacijom. Ali ko zna koliko su mu platili da izgubi, da najveća ufc-ova perjanica ostane nepobjeđena. Reyes je u prvoj rundi vidjeo recept-agresija, na koju Jones nema odgovora. Čudno je kako se Reyes nakon dobre serije povuče umjesto da navali i završi ga. A onda ono bježanje unazad cjeli meč. Žalosno, još jedan prodan meč.
Samo zna prste u oči ubadat... Isti je kao DC samo što je DC van ringa dobra osoba, ovaj je sadista.
Da se nije sav usro u zanjoj rundi i bjezo po citavom ringu ko neka curica mozda bi i pobjedio. Ovako potpuno legitiman rezultat.
@Xmix bježao je i Jones prve tri
Volio bih iskreno da vidim revans, Reyes je ozbiljan protivnik
Reyesi ne valjaju, oni su jako zao narod. Ja kontaktirao Selenu Reyes da mi da broj Keire, u koju sam se kofol zaljubio, i onda me isto ko i njeno čitavo društvo ignorišu preko instagrama. Kakakv otac takva djeca. A kasnije će pitati jesil se ti zaljubijo, što nisi, što nas ignorišeš...
Naravno da jeste. Lik je imao 25 bitnih udaraca vise od Jonsa i izgubio... svako ko je gledao zna da je pokraden
@d3mon Nebitno sad za rezultat, diskutabilan je, ja bih isto dao prevagu Reyesu. Ali jedno pitanje... da li se bodovanje meca svodi samo na te bitne udarce? haha Nije boks druze, ima 100 drugih detalja. Ps: da bi pobijedio sampiona, za sudije moras biti 2x bolji