Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da su ga one prebile mediji bi pisali kako su reprezentativke BiH u karateu namamile u svoj stan nedužnog momka u pripitom stanju te ga brutalno pretukle...
Pa nisu ga prebile!
Prvo, policija i prijava. Drugo, zene, maknite se od kretena. Jos jednom, maknite se od kretena. Budite sa dobrim deckima, maknite se od kretena. Zensko sam i znam kako funkcionira zenska psiha odnosno fizika privlacnosti. Pa da ponovim jos jednom, za sretnu buducnost zene maknite se od kretena. Sretno.
@gooUser1562662681 Ja da vidim ovog lika na cesti sklonio bih se na drugu stranu, vidi mu se na faci da je retardinjo. A one ga pijanog pustaju u stan i to u pola noci. Pa majka mu stara, njegova je sramota sto je degenerik, ali je isto tako i njihova sramota sto su tuke.
evo ja sam fin
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
On jedan prebio njih dvije pjan a one u karateu prvakinje hahahhha pa njemu treba dat medalju i pojas
Sto je doso sto vas je prebio ima li razlog povod
Žao mi je djevojaka, ali dvije reprezentativke u karateu protiv jednog pijanca?
dzaba kad zivot potrose u sportu o samoodbrani i kad dodje trenutak da urade nesto tako, dzaba je to sve. nemate nista od medalja.
@fbUser1587023761 jesi ti vidio tipove iz United Tribuns? Ako nisi goooooooglaj
@gooUser1572616716 e sto si mi ti bistar pas ti mater staslacio...
Poruka za sve administratore na klixu. Jebo vam Bulevar mater i ostalu familiju svima.
@roletar ... bulevar radi u klixu. Pridružujem se tvom komentaru
Do godine idu na paraolimpijadu
Bas na ovom klixu su samo momci sa ,,,0 ,,inteligenciom.Da li je to nas domet u B I H.Vidi se razumijete samo u kladionicu ,Fk Zeljo ,suplju po Alipasinom,Carsiji itd Taj,momak i ti ljudi ,to je za Vas vanzemasljski svijet.Oni imaju svoj svijet vi Vas.Sabur momci .
U ponoc kaze....a ne kaze da joj je momak tj. trazile guzici cepa, ko zna sta se tu desilo.
@AhmoAhmic ...i da je momak ne daje mu to pravo da ih tuče. Inače Ćulumovu bandu traže u DE zbog prisile na prostituciju a naša im policija daje sklonište od internacionalne potrage. Kriju se u S.Mostu i Sanici!
Haman ti crni pojasevi negdje iz Širokog.
Pitanje Zasto su vrata otvorile strancu u ponoc? Ne kontam to nikako? Osim ako ga nisu znale
@fbUser1584785664 momak tj trazile guzi cepa
Pa sta je koji qrc s tim vasim karateom, sto ga niste nasamarale nogama, zbole kuhinjskim nozem, sto ste ga uopste pustale u stan? Sta ste radile stale kao ovce da vas debil udara? Ne kontam...
@p0n0sanilud istukle jedna drugu da svale na momka...momak od ove jedne druge
@p0n0sanilud..jesi ti vidio tipove iz United Tribuns? Ako nisi goooooooglaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ćudno malo ,hajde jedna već obje su profesionalci u svom sportu i da ih pretuce neka pijana budala ,žao mi je svake žene koja doživi ovako nešto ali brate mili 2 žene i 1 pijana budala i još karatiskinje ...
@Tortica i još puna kuća rekvizita sa samoodbranu: od tave do noža.
@Tortica ko zna sta se krije, previse naivno....prvo je momak od jedne, zive same u stanu....pusteno previse...ovdje postoji mogucnost da je jedna drugu istukle da bi tuzile momka...danasnja omladina filmovi jbgggg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sestra od Bruce Lee kako mlati,nista ove.
Svi znate da vas one ponizavaju i zajebaju od djetinjstva-------ja ovo docekujem sa osmjehom.