Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš heroj i gazija,Allah mu se smilovao i oprostio grijehe! amin.
@light96 tesko da ce teroristima oprostit
Rahmet mu dusi..
Laka ti zenlja bksanska komadantu nas
Jooj svi se kite ovim crnim labudovima, jedinica formirana u Sapni a osnovao je rahmetli heroj Mehdin Hodzic ujedno i prvi k dant, nakon toga komandanti bili rahm.Hajrudin Mesic i Hase Tiric a najvise se "sarajlijice" dice njima
@Labud__ Trebao si doci mako sa nama na spicastu stijenu, zuc itd da vidimo od kakvog si ti materijala napravljen. Predpostavljam od govana !
@Gorstak Ja nisam labudove spomenuo ni u kakvom losem kontekstu uoravo nasuprot ponosim se njima, samo kazem da "sarajlijice" svojataju tu jedinicu kao da je njihova! A ti prijatelju prochitaj koju knjigu da obogatis rijecnik!
Jooj svi se kite ovim crnim labudovima, jedinica formirana u Sapni a osnovao je rahmetli heroj Mehdin Hodzic ujedno i prvi k dant, nakon toga komandanti bili rahm.Hajrudin Mesic i Hase Tiric a najvise se "sarajlijice" dice njima
Overdozirao se prasetinom, hehehe.
Preždero se krmetine
@MuratJakin Istina je Muurateeee
Zašto Klix dopušta komentare kad zna da će svi srpsko-hrvatski zločinci da pljuju po ovom mrtvom čovjeku?? UKINITE KOMENTARE JER ČOVJEK JE UMRO. Četnici i ustaše samo pokazuju kolika su stoka i da ne prezaju pa ni od toga da vrjeđaju mrtve. U svojim zlim namjerama dosta ste napredovali od 92. Nije HAG pun vas bezveze.
Poturceni Rvat u 21 stoljecu,a ipak najsposobniji od svih balija...
Zejde, (željko) pokenjam ti se u ćefine u koje će te zamotati
@čiča jeremija vole oni ove Zeljkane,nekako su lojavi kao i oni
Koji si ti prljavi vepar-nerast,a genocid ti izbija iz svake tvoje pore, i da hoćeš ne možeš genocid zaustaviti jer ti je u krvi,u mozgu , u srcu
LAV ISLAMSKI! GAZIJE ŽIVE VJEČNO!
@sarayevski hahahahahahahahaha stoka sitnog zuba
miran keru maleni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citam danas u novinama da su el mudahedini tkz crni pernati majmuni pocinili najgore zlocine protiv Rvata i Srba,Hag je ovo slucajno kao "preskocio",familiju im hebem.
Jedan terorist manje
@ravnogora još nije uhvaćen, upravo ti je kod matere a sutra ti ide kod žene
Baketov haver
Who's Zejd? - Zejd's dead baby.
Raet mu dusi
Rahmet mu dusi