Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Opasan je borac i bit ce jako tesko.” Hajde bar je covjek realan za razliku od Poturka “vrece za udaranje” Dzevada. Taj uvijek ide “na glavu” i na pobjedu.
Sretno, Damire! Najbolji si, a nadam se da ces jednoga dana biti i nas predsjednik - bio bi i nadahnuce malenom i ponizenom covjeku, ali i istinska moralna vertikala za kojom decenijama vapije ovo poharano i izneredjeno drustvo i zemlja. Ziv bio 100 godina!
Ovo je onaj sto je da podršku Praljaku nakon sto je osudjen
@jesamjasam Pa kome je trebao dati podršku , mozda Oriču, Deliču ili Seferu???? Čovjek je Hrvat i cjeni svoje vrijednosti.
Znaci ako si hrvat moras braniti zloince iz svog naroda. Ima smisla.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)