Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ironija čovječanstva i humanosti da su ovakve stvari legalne i nazivaju se sportom. Udarac ili ti ga, sportski potez, je bolji ukoliko naneseš veću tjelesnu povredu protivniku, po mogućnosti da ga momentalno ukineš sa nogu.
@MimaSis ...ne kontaš...bolje je da se ovako,legalno,mlate nego na ulici...ovi likovi imaju neodoljivu (genetsku) potrebu za nasiljem,tako da u ringu postoji kakva-takva kontrola,...a i porez se naplati...!!!
@MimaSis Dovoljno je na Youtube-u ukucati: "Brain damage in boxing". Ima i dosta intervjua sa bivsim boxerima. Vecina njih imaju neke poremecaje kad zavrse karijeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovakve sportove treba zabranit
@DamirJusufbasic Glupost! Ove sportove treba ostavit ljudima koji hoce da se tim bave. Ti ako neces niko te ne tjera. Isto tako niko nije tjero onog tipa. Svako ima pravo da bira sta hoce u zivotu i mislim da je takav princip dosta bolji za covjecanstvo od tvog gdje bi ti po svom hiru zabranjivo drugim odredjene aktivnosti.
Kad ce ovo sranje zabraniti
@babo5dice Kad ce se zabranit budalama ko sto si ti da zabranjuju drugima stvari koje zele da rade svojom voljom?
Laku noc prijatno
Zar su imali sta da operisu?
da bi isao na operaciju mozga treba uspuniti samo jedan uslov, a to je da imas mozak
Za ove borce Parkinson je jedino sto nakon pet minuta slave mogu ocekivati!
Ja ne vjerujem plate ti da te naprave invalidom,otislo je sve u klinac svakako
Zabraniti box pod hitno!
Šah majka
Ovo boli i kad gledaš samo..
Vidi ovog konja kako se raduje, pa razumijem i sport i sve ali gdje je empatija prema protivniku i postovanje covjece, lezi izvrnutih ociju na podu, a ti skaces od srece. Uzas.