Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turnir kafanskih redara...ovakvi redivito zavrse u crnoj kronici kako su prebili neku curicu ili reketarili lokalnog pekara
E Denise rastrgat ce te Delija
@Lovorko1 Koji Hrvati, Mirko Filipovic pokatoliceni srbin. Kad ga Bosanska Zvijer Stojnic odalami ovaj Delija nece znati ko je ugasio svjetlo.
Klix pise stvarno u zadnje vrijeme samo smece.
Stojnic bi prije desetak godina ovog pokatolicenig srbu Deliju, vjerovatno polomio od batina. Medjutim u kakvom je stanju danas, a i kakvoj kondiciji,vjerovatno ce dobiti teske batine, jer je ovaj srbo u trenaznom procesu, i solidnoj formi. Ne znam od koju mu je rizikovati u tim godinama, jedino ako mu je zafalilo love.
Kakav denis nigdje veze...
Dvije životinje.
Ojj delija nemoj utuci batine nasem stojnicu
Zanima me po cemu je doticni najbolji borac u BiH jer ja sam siguran da ima mnogo boljih boraca i ne vjerujem da ce do borbe doci mislim da je ovo jos jedan marketinski trik u kojem je Denis ruku na srce odlican
Za početak jedini je bio u UFCu ako se ne varam
denis ce imat dug oporavak poslije ove borbe
Uhhh razbice ga Delija... Covjek je u konstatntnom trenaznom procesu kod Mirka Cro Copa...
Razbit ce ga delija ko medo zvecku
To nije sport.
@Termiti Moderno gladijatorstvo koje, neki njegovi fanatici, uzdizu do nivoa nauke prilikom prepricavanja borbi. Sa druge strane, kod mnogih, redom empaticnih i inteligentnih ljudi, ovakve borbe izazivaju gadjenje.
"Erko Jun i ja ćemo ponosno nositi bosansku zastavu u Zagrebu. Uz Božiju pomoć dignut ćemo je iznad glava kada budemo izlazili kao pobjednici." Denise fino politicki zboris, malo nacionalno sto se trenutno fura na Balkanu. Neko u 39-toj bolje da se maksimalno pripremi za mec, kad krene borba nosenje zastave nepomaze.
Ovak denis laje o borbama i borcima ima 15 god i skupio 13 borbi
Zar Denis nije malo star za borbe...40 godina
@Mahnit bice vreca za udaranje...zalosno...
Ovo ko da je Džon Cijena