Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista je to,negdje du neki za dva-tri dana pobili preko 8.000 ljudi...
Koliko je Staljin pobio u cistkama,znas li cifru?
Nebitno ciji su glupko,to su ljudi isto..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zamisli mentalnog sklopa uci u prodavnicu/trzni centar i raspaliti rafala da pobijes narod u njemu bez ikakvog razloga
Ovaj debeli prvak u nekoj borilačkoj disciplini? Usput, treba ga smaknuti odmah po kratkom postupku, nema tu islama ni truna jednog u njegovim postupcima.
Bosnjaci ofarbajte one jadne tramvaje u sarajevu,okrecite domove zdravlja,sredite autobsku stanicu,prestanite bacati smece oko zgrada,ne prelazite na crveno kao stado ovaca,organizujte kontejnere i pocnite odlagati smece kao civilizovani ljudi,očistite rijeke,prestanite krasti,lozite gume i plasticne lavore,najlosiji zrak na svijetu,napravite normalan stadion da se vise ne brukate
Ovdje ne žive samo Bošnjaci, ebali te Bošnjaci. Probaj nešto smisleno. Kad treba grabiti onda ste svi tu a kad teba srati onda sve Bošnjacima gurate. Ti si sigurno neki mladi nadobudni i tupavi Vlah, eventualno fgr zastupnik.
Đe si Vlahinjo, u usta te smrdljiva 😊 , ja nisam fgr-ovac, a ni glup, pa da nasjedam na vaše frustracije. Probaj da mi ne zaviruješ stalno, biće ti lakše.
Tenkre!
Za sve ove probleme je tehnologija kriva Sve se vidi sve se čuje i onda hoce da proba Isto prije djeca u skoli navece gledaju filmove sutra se tuku po skoli ili kod kuće sa drugarima
Ovakvi se trebaju muciti par mjeseci javno....bilo bi ih manje vjerujte!! Strasno...zivis, borsi se i dodje debil i sve ti to uzme :(
Ovaj trbonja je mogao navedene vjestine jedino gledati i teoretski uciti...
AKO STE GA OŽIVJELI DA GA PONOVO UBIJETE MOŽDA BI I IMALO SMISLA ALI AKO GA VLASTI NEĆE NA NAJSIROVIJI NAČIN POGUBITI ONDA JE ZAISTA ŠTETA ŠTO STE GA OŽIVLJAVALI.
Nije šteta, nek prođe malo po suđenjima, po zatvorima, biće nečija drolja.
Covjek stariji od mene sto imam 32, ma laznjak pucaju.
Kakva je ovo slika klixe??? Jbo vas on sve u po p. retardirane. Ovaj Idiot je ubio 10 nevinih ljudi, a medju zrtvama je momak iz Srbije, a vi ga slikate kao sportistu. Imate ili ista u toj vasoj novinarskoj ispranoj glavi osim destilirane vode. Sram vas bilo!!!
Nisu nasli fotografiju iz muzeja ili biblioteke.
npm uninstall krkani siledžije
"Capital punishment was abolished in Colorado in 2020." Proracunao momak. Nije htio prosle godine da mu ugase fitilj :P
Obuzeli ga Sejtani...
Ma džaba da je i businessman, kad je Ahmad.
Puko ćojku film i napravio pičvajz