Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni bi iz zatvora u parlament mogao
Mogo bi bit u parlamentu i zatvoru istovremeno. Kad je Zukić mogo bit sekretar stranke može i ovaj u parlament.
Povratak legende.....sigurno jedan od najboljih svih vremena
E, ovo je baš "vijest"!
ta će on redžović ima šiša bar miami chill hahahahahah
Jel to onaj sto zigu ronalda
Ronlado njega
"Uletio u ring" e portala i novinara
Hahaha upravo! :))
ni blijeda sjenka badr harija moze komotno sa poturkom u penzija diviziju...
decko je pravo fin :)
bio je toliko dobar da je pobjeda prilicno nategnuta jer borba je bila vrlo izjednacena. Nije on jos ni blizu stare forme i pitanjeje da li ce ikada biti. Vec na pocetku druge runde je bio totalno istrosen.
@VoIvoXC90 pa mozda jeste ali zato ne treba ocekivati cuda, sinoc nije napravio nijedan potez po kojem je nekad bio poznat, Da je se borio protiv nekoga drugog mozda bi dobio i batine jer Gerges je bio jos gori od njega a malo mu je falilo.
Nije baš ubjedljivo kako naslov sugeriše, ali na dobrom je putu da se vrati u staru formu. Ovo mu je pametan potez (borba protiv malo slabijeg protivnika u prvoj borbi), za razliku od prosle borbe u kojoj je odmah išao na Rica.
Ne bi Hari dobio nesto puno vise novca u UFC-u nego sto dobija u Gloriju. Sada zaradjuje otprilike 500,000$ po meču, a u UFC-u tolike iznose dobijaju najveće zvijezde..Uglavnom morao bi dosta toga promjeniti, naučiti (parter!) da bi prešao u UFC.