Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li i ovo ravnopravnost za koju se zalažu žene? Budite dame! Budite ženstvene! Jedino tako možete biti voljene i cijenjene! Sretan 8. mart!
kakve dame, ove instagramuše sto se opijaju svake subote, a njih je 90%? hahahahhahaha
jesu se pocastile za osmi mart. danas ce uzivati u sljivama
stop nasilju nad zenama
Koja je razlika nalemanog muskarca i nalemane zenske? Sport ko sport, svako snosi posljedice bez obzira na spol. Izem ti drustvo u kojem musko moze bit ruzno i smrdljivo, a zensko mora bit iskljucivo lijepo i damasto. To samo za vase oci. I komplekse. Nosite se zaostali muski u k krasni.
U svako slucaju zanimljivije i borbenije od khabiba i mcgre. Nisu dosasne imaju M*DA
8 mart za pamćenje!
Jesu zenstvene
Neka je Zhang pokazala kako se udara. Ova druga je jaka samo na preskonferenciji kada se unosi u facu, nesto broji... Nista mi nema draze nego kad takvi progutajju svoje rijeci.
Nekad je bilo zabavno gledati kako se žene tuku.. a sad pimpovi još zarađuju pare za to
Za obo su se borile zene samo da izadju iz kuce. Sretan 8. Mart posebno ovim dvjema divljakinjama. Ka dodjete kuci treba vas palijama nalemat al ne slomit vam ruku da imate s cim kuhati
kao Klingtonci izgledaju poslije match-a
Ala se poklofase svaka im cast.
srećan 8.mart zenama majkama sestrama balet muskarcima i feministkinjama ring
Pokazale dame “borcima” poslije njih šta je srčana borba, bolje rečeno pokazale mnogo veća m**a! Sretan 8 Mart 🌹
Dobro, ali treba razumjeti, da je Izzy krenuo u ovakve razmjene sa Romerom, sve bi zavrsilo u roku 10 sekundi
Sad kad dezurne Pahuljice i Kmečavci navale. Veliki respekt za oba borca, bilo je uzivanje gledati, na kraju i sportski od strane Joanne. Tako i treba, sretan vam 8. mart