Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav kloc ovaj Dana White ljudi ne zele gledati Tonya i Justina svi samo zele jednu borbu a to je Kahbib i Tony ako kojim slucajem Tony izgubi nikad necemk gledati tu borbu.Bravo Dana tolika ti je zelja za parama da si upropastio borbu stoljeca...
@gooUser1579255224 Tacno, ali UFC bi propao kada bi cekali da se organizuje borba Khabib vs Tony. Sada ide mjesec ramazan a Khabib je rekao da mu treba jos mjesec dana poslije Ramazana da udje u formu, nista prije polovine juna.
No Khabib brat no party