Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pich.asto i na foru ga je zveknuo ispred jer je vidio da mu ovaj lik ne bi duzan ostao. Toliko o mma borcu hahah
@HerrcegBosnjo Ti Bosnjak, ja Eskim. 😂😂 Ako ces lazirat, budi malo manje ofiran i ne pocinji recenicu s "Bosnjak sam"
Ovo je katastrofa, sta je on jbt, serijatska policija... ovo je cisto nametanje svog zivota vjere i obicaja nekome drugome...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Joj kretena boze dragi.....svaki ekstremist je opasan pa tako i vjerski. Cuj on se nasao da zavodi red i da odredjuje sta je ispravno a sta ne. Ok ne svida ti se to sto vidis okreni glavu i to je to...sta bi bilo kad bi svako "ispravljao" sve ono sto mu nije po volji. Izgleda momcina zagorio ko kaubojska tava pa mu krivo sto drugi tamburaju a on ceka na svoje djevice.
Auuuuu koji hinjak pihhhhh vidio da mu ne može ništa ovako pa daj na foru dok me me vidi. Prepušteno.... .. i prefair play. Gahahahahaha
Klošar.
Ne, treba pustiti da blud i nemoral cvjetaju.
Kako bi te ohladio rodjak ne bi te ceta meleka spasila
Da nije ovog suta na foru ne bi se znalo koji je MMA borac od ove dvojice.
ovaj cecen musliman pa mu smeta svakanje
Vehabija je popio batine i to je očigledno a vani ga je dočekao na foru, nevjerojatno da u 21 stoljeću postoje ovakvi esktremisti. Ne opravdavam ni jedno ni drugo, ali zbog ovoga ovolika svađa je van svake pameti. Ovo je klasična vehabijska neyebica. Metak odmah da ga spojim sa hurijama nebeskim. Treba udarat vehabije.
Ekstremisti* za majmune koji vole gramatiku sve Ive Andrići po Klixu s biroa.
Na kvarno, kukavički podmuklo!
Šta se ima ovdje komentarisati tuća ko tuća.
Baš da dijeli moralne lekcije i pravdu gdje hoće, to je nedopustivo. Ono što sigurno znam, a gledajući njegovu tehniku u stvarnoj situaciji, mene nokautirao ne bi. Naprotiv, dobio bi po gujsci ko nikad do sada.
nisam za ovo zvaljenje, brate vodi kuci ili skloni se negdje, ali ova tucnjava je van pameti svake.
primitvni planinski zaostali majmun
iz snimka se moze zakljuciti da ovaj mma borac hoce da ih zaobidze niz stepenice a momak mu neda , kad su sisli udara ga prvi ovaj momak pesnicom u glavu sve ostalo sto se desilo je reakcija na njegovu provokaciju
Sačekuša, nije mu mogao ništa face to face. Sramota za jednog sportaša.
Hahhaha cuj nije mu mogao nista, oborio ga i vec je krenuo ground & pound, da ih nisu rastavili ugasio bi ga odmah! Niste mi jasni vi sto mislite da se neko ko ne trenira moze tuci sa profi MMA borcem, i to jos ovakvim likom, koji je ubica u oktagonu, ne budite smijesni!
Sta ces sudbina