Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plemeniti sport
Koja je procedura sad. Ocel sta pobjednik krivicno odgovarat.?? Pitam?
Havala na ljubaznom i deciznom odgovoru
Da je igrao šaha ovo mu se ne bi desilo.
Koja je proderu po ovim uslovima ocel pobjednik krivno odgovarat..?? Pitam? Mislim.nista nije od zivota vrijednije,a opet ako je proposni nokdaun...pretuzno vjerujem.da je pobjedniku sad nebitno sve grize ga sasvejt
Jel se dehidrirao da prodje vagu? Ako jeste sam zna da je stavljo zivot na kocku.
Čudi me samo kako niko nije umro u UFC oktagonu nakon onolikog bubanja
Bokser je vrsta hladog oružja za blisku borbu koje se stavlja na ili u šaku, također pasmina pasa...
Nikad nisam razumio sport u kojem je cilj protivnika sto jace udariti u glavu
Tek MMA...gdje te sutira ti na podu lezis,jos u nokdaunu on te cepuska sakama odozgo udara ko cekicem,odbija se kod od gumu.. Strasno... Koliko ljudi imaju Zivotinjsko u sebi....pa kako nauka kaze jedino ih racio odvaja od istim ,ali u ovom slucaju ni nhega nema
Jos teze ne mogu da svatim roditelje koji uzmu dijete za ruku koje su rodili,odhranili,po zivota dali odvedu i upisu u neki club tipa MMA,i slicno..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pod hitno zabranit ovaj glupavi sport
Što Boga ti? Eno u fudbalu, koliko se puta desilo da mlad igrac preseli na sred utakmice? Po toj logici, jedino se šah treba ostaviti, al i to upitno, može pojest figuru, pa se ugušiti..