Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos Bosanka, jos lijepa, jos prvakinja... Cestitam !
Udri Mirnesa!!! Cestitam!
Za one koji pišu ne primjerene komentare: Samo vi, al kad vas djevojka sretne i bubne nogom te vas okrene za 360° mislim da ćete zaboraviti i pisati i pričati 😂 Svaka čast djevojci!
zasto na njoj ima komentara a na dzevadu poturku nije bilo???????
Svaka cast. Bravo.
Svaka cast Mirnesa
samo da i nju budale ne nagovore da ide u njemacku .... inace cestitam na uspjehu - kamo s rece da raja i omladina vise trenira i bavi se sportovima bili bi sretnije drustvo ...
Hajd neka je
Ponos naš 🏆
Cestitke, svaka cast. Mlada, lijepa, samouvjerena, uspjesna! Samo naprijed, djevojko.
Je li ovo ona sto je morala da otkaze takmicenje jer nije mogla finansirati sama isto?
Ohoho. Kako je lijepo bilo vidjeti je na podiju iznad: 1. male od Netanyahu-a 2. male od Vučića 3. male od Kurtz-a TAKO JE MALA OD BOSNE I HERCEGOVINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav Bosno , Ko je Bruce Lee ? Mirnesa bravo ,nedaj se i samo naprijed.
Dobra. U svakom smislu.
Koliko su nasi sportisti zapostavljeni, nismo svjesni. Vjerovatno ce ovaj uspjeh rezultovat nekom plaketom, ponekim clankom u medijima i to je to. Umjesto da se djevojci obezbijede uslovi da i dalje trenira i napreduje, sve sto ce dobit su rijeci hvale. Tuga.
100% Visegradzanka
Vitezanka*
tursko prezime
i Karadjordje je tursko prezime. Hvala😎