Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je samo imao malo mozga u glavi mogao je biti najveci svih vremena, cak i ispred Alija. Jbga, slava udari u glavu i na kraju ostaje samo jedan od najjacih boraca. Ipak, za mene je najbolji od kad ja pratim boks. Ovi danasnji sto su na vrhu ne bi izdrzali ni prvu rundu s njim u najboljim danima.
pa nema veze - ima video u Arsenijo Hol šouu kada ga spoje sa Alijem gdje Ali kaze da bi ga se pošteno bojao.... Arsenijo pita ko bi pobijedio jedan na drugog pokazaše.... Tajson je tad bio zvijer a tu je bio ko najobicnija curica skroman.... Budaletina jest al zna gdje mu je mjesto u historiji (boxa).
Bilo je boljih bokserskih karaktera u proslosti. I Ali i Tyson su laprdali i galamili previse. Ljudi su budale...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želim ti Mike što brži oporavak. Uz Muhameda Alija sigurno najveća bokserska legenda.
Jednostavno volim ljude poput Mikea koji sve rade srcem i ne proracunato.
Prepušio.
Za Tajsona bokserski strucnjaci kazu da je u karijeri boksovao pet pravih meceva i da je svih pet izgubio,ove sto je premlacivao ipak nisu bili bas neki borci!
Sam jew rekao da osjeca kraj zivota. Sigurno je saznao za neku bolest. A mozda kao i Muhamed Ali udaranje u glavu dodje na naplatu.
Sjecam se kad je poceo boksati i prve meceve kako se kretao ,odmah sam vidio u onim njegovim napadima,pokretima da je kicmu opteretio i eto ti ga sad,,;)
Daleko najbolji i najatraktivniji teškaš svih vremena. Kad se uzme u obzir da je u pitanju čovjek od 178cm visine i izrazito kratkim rasponom ruku koji je sa nepunih 17 godina uništavao iskusne boksače od 2m u mečevima od 5 sekundi...dječak koji je muškarce od 30 god. bukvalno bacao iz ringa nokautima. Teško da će se takav talenat pojaviti u skorije vrijeme...Iron Mike.
RIP školski
Ma laze klix sve
Presaugao
Eskivaže mu dohakale :)
ima lud da je papir.... strasni ajron majk.....
Legenda uz velikog Muhameda Alija!
Dva najveca laprdavca... Karakter, NULA ! Tyson je tek sad dosao tobe. Ali nije nikada.