Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti dobio nista, stari, pokazalo se da ti uopste nisi tako dobar koliko se cinilo, ni jednog trenutka tip nije ugrozio Khabiva, ovaj ga maltretirao 4 runde.. izivljavao se nad njim, i ti trazis revans poslije toga? Revans se trazi kada su borci izjednaceni, a ne kada te neko maltretira 4 runde..
Conor je veoma dobar samo se to nije vidjelo jer je Khabib klasa za sebe
revans ti je zadnji mec Gregore
dobro se moras pipremiti za hrvanja da bi imao sanse sto je najbolje khabib je njega i u njegovoj vjestini savladao bio ga oborio udarcom
Nisam siguran da te više marketing može opet podići iz knock-downa.
E sad bi bilo red da bude borba u Moskvi. Pa da vidimo cija majka crnu vunu prede. :D Ali ne smio ovaj supcic tamo da se bije.
Ovaj k'o Srbin. Preda se, izgubi ... i onda se busa u prsa kako je pobijedio =) Nevjerovatno.
Covjece ne izazivaj sudbinu, ovaj put si prezivio pitanje je hoces li drugi put, povuci se kao nas Fahro i bavi se nekim pametnijim poslom
Mcgregor Tap maschine :) :) :)
lezi keru
Meni nije ni u jednom trenutku izgledalo da je ovaj lik dobio neku bitku. U svakom aspektu borbe Nurmagomedov je bio bolji.
Haj ba klaune ne laprdaj.
Nisi ti dobio borbu nego batine!!
A što je najvažnije, zaradicu dosta para u sljedecem meču.
Vratit ce se.
pa ovog nije istukao samo ko je zurio na avion 😂😂
sad ce khabib da ga udavi ko pile u prvoj rundi