Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dragi novinar, na sta ti ovaj prevod lici. Ti bukvalno uradio Copy Paste sa translate. Daj bolan smisla nekog ovom tekstu
tebra, ni njegov originalni tekst nema smisla hahaha
Vala nisam neka fanica ovih tuča, ali mi je godra bilo kad te onaj Rus ukenjao kao vola u kupusu.
vjeruj mi i McGregor je uzivao dok ga je onaj Rusi prebio, s osmijehom na licu je primio te batine znajuci da ce bez obzira na rezultat primiti nekoliko puta vise novaca nego Khabib i ostali borci koji cijeli svoj zivot treniraju ko ludi da bi imali 5% novaca kao McGregor. Decko se vec bio oprostio, niti ga je zanimala borba samo je htjeo uzet novac a to je i uspjeo. Zna McGregor kako paliti mase i izvuc zadnji cent iz svega.
Urođeni brđane???? A daj, i ja dopustam da mi ovako vrijedjaju inteligenciju!!!
Asterisk ( * ) služi da zamjeni slovo u psovki. Ovaj ga N K ubacio samo onako. Ovo je smjesno za novinara.
Ono kad ti je diploma iz travnika pa sastavis ovako lijep text
Krme se ne usuđuje boriti jer zna da bi dobio po njušci. Izlapio je on i ne može više dobiti nikoga osim ako počne ko arkanov sin da mu namiještaju neke ljevake.
Molimo sve koji ne prate UFC ili MMA općenito, nego znaju samo priče o McGregoru i Khabibu da se ne oglašavaju. Nema mjesta za vas ovdje.
https://www.youtube.com/watch?v=wOk0TU4-pQA Pace mio Dio. Verdi. La forza del destino. La Scala, 1955. Milano. Velika Renata Tebaldi. Šta će ovi nepismeni smetljari koji prave biznis i od otkazivanja mečeva. Ne mogu Renati na šake.
Ovaj McGregor ce propasti ko zeton
Jao priče šuplje, pa ko nasjeda više na ove lažne svađe prije meča?
Usro se malo Mcgregorčić izgleda, ako izgubi opet od Dustina moze komotno rakiju pocet prodavat opet
Ebo sve svoje... Pa koje su to glave kada izdrže tolike udarce... Nema šanse da ne ostanu posledice.