Zaradio bogatstvo
102

McGregor objavio "svečanu" isplatu bonusa i pokazao samo dio novca koji je zaradio

K. H.
Irski MMA borac Conor McGregor objavio je na društvenoj mreži Instagram fotogaleriju s posljednjeg druženja sa predsjednikom UFC organizacije Danom Whiteom na kojem mu je ovaj promoter isplatio bonus za pobjedu nad Donaldom Cerroneom.
McGregor je za borbu protiv "Kauboja" inkasirao tri miliona dolara, uz 80 miliona koliko je zaradio od sponzora, a dobio je i 50.000 dolara za borbu večeri i taj mu je bonus White lično uručio.

Irac je najatraktivniji i najpopularniji borac u UFC organizaciji i uopšte nema sumnje da njegove borbe donose najveću zaradu, a kako smo već naveli, bonus koji je dobio od Whitea samo je mali dio zarade koju je ostvario za prvu borbu nakon poraza od Habiba 2018. godine.

Jedno od najvećih pitanja u borilačkom svijetu je protiv koga će se McGregor u narednoj borbi sastati, a iako mnogi priželjkuju revanš protiv Habiba, ta borba možda ima i najmanje šansi i moguće je da ga vidimo protiv Mayweather, Masvidala ili možda protiv prvaka velter kategorije (do 77 kg) Kamare Usmana.

Podsjećamo, McGregor je nakon samo 40 sekundi stigao je do pobjede protiv Donalda Cerronea na UFC 246 eventu u Las Vegasu.