Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametniji sportas trenutno, Stipe Miocic prvak teske kategorije se bori za milion, al ne bira protivnike, dok Conor godinu dana uziva dok mu ne nadju protivnika na kojem se zgrnut pare, on je u mecu s Floydom zaradio vise love nego ijedan UFC borac tokom citave karijere, ne gotivim ga nesto kao borca, al kao biznismenu kapa do poda
Miočić po novom ugovoru zaradi oko 600,000 dolara i od Reeboka još 50ak za jednu borbu.
Nema od Mekgregora ništa ... odao se alkoholu i drogi ... to Flojd vrlo dobro zna, i zato ga podhebava :))
Nestalo para...
Realno u prvoj rundi 30 sec ne bi izdrzao Floyd. Zbog raje ce ubit k'o cicu micu u drugoj, hladno. I uzet jedno 5 miliona. GospoCki!
mayweathera bi u mma demoliro i dzevad poturak
pojeo bi ga conor
Nema šanse da će ikad Mayweather ući u oktagon jer taj frajer ne učestvuje u aktivnostima gdje ne može pobijediti. Ovo je vjerovatno dio dogovora kojeg je potpisao prije borbe s Mcgregorom da potpali priču o njegovom ulasku u UFC, jer UFC ove godine obnavlja TV prava, a kako stvari stoje eventi im imaju sve gori gate, plus FOX je upravo potrošio silu para na WWE koji je puno popularniji u Americi.
@VIahocetamol Opet ti ga vimsta staroj za hou. hahahahahahahahahahahahahahahha
Znaci ode Floyd na 51-0 skor u karijeri.
Ovaj Mayweather je jedno 10 puta otis'o lafo u penziju.
Vise puta od Haldia Beslica
nek se sad bore al po ufc pravilima a ne box pa da vidimo ko ce pobjedit
Ovo je smijeno. Opet biznis. Opet jedan nadmocan nad drugim. Koliko li ce para zaraditi sad za ovu novu predstavu za javnost???
Gluposti, to nije sport to je još jedan pokušaj da se zaradi koji milion više.