Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast. Ne moraju uvijek IT stručnjaci izgledati kao natovljene svinje.
Kako bi Mark uništio Elona. Jedino Elon da dođe u nekom Robocop odjelu :)
I sta sad??
Moramo razumjeti da je trening sastavni dio zivota velikog nroja uspjesnih ljudi. Nije samo poenta u misicima i fizickoj spremi (iako je vazno i to), nego u istrajnosti, stvaranju navika da ides izvan svoje zone komfora. Zbog toga je cesto prvi savjet za pocinjanje bilo kakvog biznisa da se pocne sa fizickom aktivnoscu. Teretana, planinarenje, plivanje, biciklo... mnogo je opcija. Samo je nama zabremedet kada neko od uspjesnih ljudi "ima vremena" i da trenira.
Ono kad ti je bas, bas dosadno u zivotu... 😁
Ubio bi ga Šmrk od batina. Ne bi mu bilo života.
gledaj u crnog stopala,a kažu kome su stopala velika da je i ...,ili to ne vrijedi za crne,to se podrazumjeva
Mark Kurcemberg
Agendaš protiv slobode govora Muska. Prodo se i Šećerko agendašima globalistima pa ne smiješ hraknuti na lgbt agendu, vakcinocovidubice i klimatske promjene, popiješ odmah ban
kako je ono Musk reko, 'Zuck is a Cuck'? E sta ce zuck uradit debelom jedva cekam
dzaba ti sve cukenbergu, cringe si i neprivlacan i niko te ne voli