Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da su Jake Paula stavili umjesto Logana. Ako će Floyd već nekog usmrtit, nek ubije onaj otpad od "čovjeka", Logan barem nije iritantan kao Jake.
Kad bi se Floyd borio od pocetka kako zna i umije, ovaj krelac bi izdrzao 14 sekundi maximalno.
Pobijedice Logan
Ubice ga Floyd ko mraz maline..
sastavljat' ce ga ko Daciu Logan 😂😂
Ubleha Youtuber skonto kako do miliona !
Ubit ce ga Mayweather...
Ako Floyd dobije nek se Paul baci s Bosmala, hem sto je manji 20 cenata hem je laksi 20 kila
Navijam za Logana, polomice ga frajer .
Kakva budalaštinja. Čuj youtuber, evo ima kod mene Meho u mahali iscjepa do 12h 10 metara drva. Spremni od youtubera 20 puta. Ako moze meč da ugovorimo sa floydom.
floyd ko struja jbt
I sad izadu u ring....i posle kad smo.svi vidjle kako ovaj ,a kako onaj drugi mlati vrecu...ovaj YouTuber ga dobije... HAHAHH.. Sta rec