Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sport treba zabraniti. Divljaci vole gledati divljake kako se tuku.
Zašto da se zabrani? Niko nikoga ne tera da se bije. Svi dobrovoljno učestvuju.
Svi su oni odrasli ljudi, koji svojom dobrom voljom ulaze u ring, znajuci koja su pravila. Dakle, sve OK. Mene ovo ne zanima, nit gledam borbe na TVu, nit bih usao u ring, ali to ne znaci da ja imam pravo nekom to zabraniti ako niko nije ostecen mimo svoje volje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koje su ovo budale 🙂
Sto ga spodbi
vako mene zena kad kuci dodjem a cvrcno koju
Jes ga spotako.
Malo je reci da je ova slika remek djelo.
Ovakva scena nije viđena ni u crtanim filmovima.
Estetska hirurgija,malo ga je proljepsao i zategnuo lice.
Jes ga lip.potpetio svaka mu cast
Zabraniti ovaj sport
40 godina? 😳😳😳 Ne izgleda tako "mlad" uopce.
Užas. Najgluplja grana sporta, uopšteno bilo koja borilačka vještina. Mlate jedni druge, nokautiraju se, kidaju uši, izbajaju zube, sve za show i predstavu... kome? Divljacima koji uživaju u nasilju i kojima je prebiti nekoga isto kao reći dobar dan. Fuj.
Ja sporta i jada... Covjek covjeka udara i nanosi mu fizicku bol, sta jace i vise - to bolje... Koji od te dvojice mamlaza nanese vise bola i patnje onom drugom je pobjednik...) Covjecanstvo pocetkom 21 vjeka...
We la hawle we la kuwete
Gogle prevodi: Nije ni halva, a bogami ni kojot.
Ma ovo nije sport.
Možda nekada da dođe normalniji svijet, civilizacija koja će nam se rugati zbog ovog primitivizma.
Aha hoce hoce nadaj se. Kreni prvo od sebe - vidi sta radis pogresno - ispravi to - pa onda komentarisi. Tako i ja trebam - i svi mi pojedinacno. Ta prica "kad dodje nesto civilizovanije" - pa nece doci sami od sebe ne krecemo da se popravimo
..a jedan od fotografa maestralno je "uhvatio" taj trenutak, nakon čega je fotografija postala hit.... što reći, koju poruku poslati, osim da konstatiram da su psihičke bolesti teško izlječive, ne iz razloga što ih je teško liječiti, već iz razloga što je nemoguće liječiti nekoga ko smatra da nije bolestan. čak i one koje društvo liječi od psihičkog oboljenja ne liječi ih da bi im se pomoglo već da se društvo zaštiti od njih.